Cultura Digital

WEB DE L鈥橢SCOLA LAIA

馃敆 Acc茅s al web: https://www.escolalaia.com

Des del web de l鈥橢scola es pot accedir a informaci贸 del centre, a les diferents plataformes i serveis amb els quals treballem a trav茅s d鈥檈nlla莽os r脿pids, a les not铆cies d鈥檃ctualitat del centre, etc.

USUARI CORPORATIU laia.cat

L鈥檃lumnat a partir de 4t i personal del centre disposa d鈥檜n usuari corporatiu sota el domini de Microsoft Office 365 @laia.cat.聽

Disposar d鈥檃quest usuari dona acc茅s a utilitzar les eines de la suite inform脿tica Offics amb el qual s鈥檃ccedeix a un correu electr貌nic (outlook), un espai d鈥檈mmagatzematge, (eines ofim脿tiques col路laboratives (Word, Excel, PowerPoint, etc.)聽

ENTORNS VIRTUALS D鈥橝PRENENTATGE

L鈥橢scola Laia utilitza l鈥檈ntorn Office 365 聽que, com a Entorn Virtual d鈥橝prenentatge (EVA), destaca per la seva senzillesa d鈥櫭簊 i integraci贸 amb els serveis i eines d鈥檃quest paquet d鈥檜tilitats. En recomanem el seu 煤s.

馃敆 Acc茅s al web: www.office.com

PORT脌TIL D鈥櫭歋 PER A L鈥橝LUMNAT

A l鈥檈scola, tot l鈥檃lumnat pot fer 煤s dels ordinadors port脿tils. Des d鈥檈ducaci贸 Infantil on comencem alguna sessi贸 amb el programa de matem脿tiques Innovamat, fins a Cicle Superior, cursos on regularment es treballa amb Entorns Virtuals d鈥橝prenentatge EVA.

Els port脿tils, es carreguen en un 煤nic punt

INCID脠NCIES AMB EL MAQUINARI

Qualsevol incid猫ncia que es pugui tenir amb el port脿til de l鈥檃ula, l鈥檃lumne/a s鈥檋a de posar en contacte amb el Coordinador TAC.

聽 Coordinador TAC.

CONNECTIVITAT

L鈥檈scola Laia treballa en xarxa amb la seva WIFI fent dues diferenciacions. Per un costat, la xarxa per a docents i personal PAS i d鈥檃ltra banda, una xarxa destinada a l鈥檃lumnat.

NORMATIVA DE L鈥櫭MBIT DIGITAL

Segons les Normes d鈥檕rganitzaci贸 i funcionament de centre (NOFC), cal que tinguis presents els seg眉ents aspectes en relaci贸 amb l鈥櫭爉bit digital:

    • L鈥檃lumnat del centre t茅 a la seva disposici贸 acc茅s a Internet a les aules i a determinats espais comuns. Aix貌 no obstant, l鈥檃lumnat s鈥檋a de comprometre a fer-ne un 煤s acad猫mic i escolar.
    • No es permetr脿 l鈥檃cc茅s a determinades p脿gines d’Internet que per ra贸 del seu contingut contradiguin objectiu educatiu. Aquesta prohibici贸 s鈥檈stendr脿 a les xarxes socials (Facebook, Twitter, etc.) i al programari de xats (Messenger i altres), amb l鈥檈xcepci贸 que s鈥檜tilitzin amb finalitat educativa i sota indicaci贸 d鈥檜n mestre/a.