A l’Escola Laia la darrera setmana de curs la reservem per marxar de colònies. Per a nosaltres és el millor moment per un cop acabades les classes, sortir de la ciutat i desconnectar de la rutina tot gaudint de la natura, observant-la i interactuant amb ella per tal de descobrir en viu tot el que ens ofereix.

Les colònies són al nostre parer l’activitat ideal per potenciar tot un seguit de valors com la convivència en grup o l’autonomia personal, que ajuden els nostres alumnes a créixer com a persones.

Cada curs es realitzen en un entorn i casa diferents, però sempre vetllant per a què les instal·lacions estiguin dotades d’un alt nivell de seguretat i que les activitats que s’hi realitzin siguin les més apropiades per a cada edat. Tant a Educació infantil com a Educació primària es realitzen activitats de descoberta de l’entorn combinades amb estones de joc dirigit i altres de joc lliure, però sempre sota la mirada atenta dels monitors i mestres. A més, les de Cicle Superior es realitzen en anglès, ja que les cases on duem a terme l’estada disposen de personal nadiu i/o titulat en l’ensenyament d’aquesta llengua.

Aquest curs 2020-21 les cases on durem a terme les colònies són les següents: