Quan arriba el mes d’octubre, l’escola es vesteix dels colors de la tardor (groc, taronja, marró…)

Entre tots els nens i nenes de l’escola, guarnim el centre, per tal de deixar-lo ben maco i poder-hi celebrar la festa de “La Castanyada”.

Aquest dia, els nois i noies de sisè de primària són els encarregats de recollir les castanyes i els panellets, que la resta d’alumnes de l’escola porten a primera hora del matí. Quan arriba la tarda, els més petits, els alumnes d’infantil i cicle inicial, es vesteixen de castanyers i castanyeres i es reuneixen amb la resta de companys al pati. Un cop allà, gaudim del dia, tot cantant cançons i recitant poemes de la tardor i de la castanyada.

En acabar, els mateixos alumnes de sisè, ja ben disfressats de castanyers i castanyeres, reparteixen per grups, les castanyes i els panellets per tal que puguem tancar la festa, gaudint d’una bona berenada.

Castanyada a l’escola

Tot cantant cançons de tardor i menjant panellets i castanyes hem gaudit d’una tarda excepcional. També s’han lliurat els premis del concurs de Castanyots i Moniatades.

Concurs de Castanyots i Moniatades

La participació dels nostres alumnes en aquest concurs ha superat totes les expectatives, fins al punt que ens ha estat realment díficil triar els guanyadors de cada categoria. Cal felicitar-los a tots