Una de les activitats més esperades per molts dels nens i nenes de la nostra escola, des dels alumnes de P-5 fins als més grans de l’Educació Primària, és la Setmana Blanca. L’escola Laia realitza aquesta activitat anual com un acte de convivència entre tots els seus participants, tant alumnes com mestres.

Al llarg de quatre dies, cada matí havent esmorzat, ens arribem a peu de pistes per fruir de la neu i gaudir d’un curset d’esquí que ens permet desenvolupar les seves habilitats i a moure’s en aquest mitjà, així com també, en el cas dels que ja en saben, perfeccionar el seu nivell. Cada grup d’alumnes disposa de mestres, monitors de lleure i monitors d’esquí que comparteixen amb ells cada una d’aquestes jornades.A més a més, en tornar de pistes, encara gaudeixen de diverses activitats après-ski, que arriben al seu punt culminant amb la festa de comiat que se celebra el dijous al vespre.

En finalitzar la setmana, tots els participants tornen cap a casa amb un diploma per la seva participació en el curset i amb un somriure d’orella a orella, tot i estar força cansats.