P3 A LA PISCINA!

Els alumnes de P3 ens esforcem i ens divertim cada divendres a les piscines del CN Sant Andreu. Aprenem amb diferents materials i els monitors ens ajuden tota l’estona. Us deixem unes fotos per que veieu com ens ho passem…

Llegir més

JUGUEM AMB REGLETES!

Avui hem jugat una estona amb regletes de cuisinaire, és tracta d’un joc de lògica matemàtica molt entretingut, en que hem de fer diferents figures, sèries i classificacions dels regletes de colors que pertanyen a una unitat determinada. Ens ho…

Llegir més

VISITEM EL POBLE ESPANYOL!

Els alumnes d’Educació Infantil hem anat al Poble Espanyol. Els més petits, els de P3, hem realitzat l’activitat Contorn-Entorn. Hem anat a un bosc magic i em descobert moltes coses.

Llegir més

EXPERIMENTEM AMB LES FRUITES DE LA TARDOR!

Els nens de la classe de P3 hem experimentat amb algunes fruites de la tardor, com: peres, raïms, pomes, magranes i caqui. Hem descobert que algunes les podem xafar amb la mà i d’altres es necessita un ganivet per obrir-les….

Llegir més

TOTS A L’AIGUA P5!!

Els astronautes de P5 ens ho passem d’allò més bé a la piscina del CNSA. Nedem d’esquena, amb xurro, ens tirem, juguem, aprenem… Mireu mireu:

Llegir més

ENS AGRADA L’HORT!

Els alumnes d’Educació Infantil hem participat en un taller per fer el nostre propi hort d’escola. Hem après un moltes coses sobre plantes, verdures i horts! A més, també hem après a llaurar, cavar, plantar i regar les nostres plantes…

Llegir més

ELS PIRATES I ELS RACONS!

Els pirates de P4 us volem ensenyar com treballem per racons!! Alguns retallem i enganxem lletres, d’altres fem dibuixos, uns altres fem construccions o pintem a la pissarra amb guixos!! Ens encanta treballar per racons i poder anar canviant d’activitat.

Llegir més

PRIMER DIA DE PISCINA!

Us deixem algunes fotos del primer dia de piscina dels Pirates al Fabra!! Ens ho vam passar pipa tot i acabar el dia molt i molt cansats…!!  

Llegir més